Muovilevy- ja painofolioteknologian toimittaja vuodesta 1984.

Foiltek Oy on vuonna 1984 perustettu muovilevyjen, -kalvojen, muovintyöstökoneiden ja painofolioiden maahantuonti ja tukkuliike.

Vuodesta 2006 Foiltek Oy on kuulunut Etola-yhtiöihin ja toimii tällä hetkellä itsenäisenä liiketoimintayksikkönä vastaten myös koko konserniin myytävien kestomuovilevyjen maahantuonnista, varastoinnista ja jakelusta.

Uskomme kovaan työhön ja tehokkaaseen toimintaan. Foiltek onkin tullut tunnetuksi luotettavana toimittajana, jolta onnistuu sekä pienten että suurten erien toimittaminen nopeasti ja joustavasti.

Asiakkaitamme ovat muun muassa lasiliikkeet, valomainosvalmistajat, rakennusliikkeet, teräsrakentajat, opastevalmistajat, painotalot, messurakentajat ja muovilevyjen jatkojalostajat.

Tietotaitomme on tunnettu myös paino- ja lämpösiirtofolioihin liittyvissä materiaaleissa ja koneissa. Painofolio- ja lämpösiirtofolioissa valikoimamme on markkinoiden kattavin.
Foliopainatukseen toimitamme koneet, alustamateriaalit sekä messinki- ja silikonikumilaatat.

Ympäristökysymykset ovat tärkeä osa yhtiön toimintajärjestelmää ja niiden kehittämisestä huolehditaan päivittäisen liiketoiminnan kaikilla osa-alueilla.
Yhtiö huolehtii markkinoille toimittamiensa materiaalien ja toiminnasta syntyvien jätteiden hyötykäytöstä. Tuotannon jätemuoveista merkittävä määrä toimitetaan uudelleenkierrätettäväksi ja loput toimitetaan poltettavaksi energiajakeena. Pahvit ja paperit kierrätetään. Yhtiömme on PYRin jäsen.

Toimitilamme sijaitsevat Vantaalla Åbyn teollisuusalueella. Hyvä logistinen sijaintimme varmistaa toimivat rahtiyhteydet myös muualle maahan.

Canter