Sisustuslevyt

SIBU Design -polystyreenilevyt

Itävaltalainen SIBU Gmbh & Co Kg on valmistanut Sibu-polystyreenilevyjä vuodesta 1984 lähtien.

Näyttäviä levyjä voidaan käyttää lukemattomissa eri sisustuskohteissa, joihin halutaan metallinhohtoa ja näyttävyyttä.

Käyttökohteita ovat esimerkiksi

  • ravintolat
  • toimistot
  • hotellit
  • myymälät
  • messu-osastot
  • kalusteet ja lavasteet

SIBU-polystyreenilevyjä on saatavissa strukturoiduilla- ja tasaisilla pinnoilla, perforoituina sekä kolmiulotteisina. levyt ovat vahvoja, mutta silti erittäin kevyitä ja taipuisia ja niitä on helppo työstää mattoveitsellä. Kiinnittäminen tapahtuu vaivattomasti joko liimaamalla, kaksipuoleisella teipillä tai tehtaan asentamalla taustaliimalla.

Polystyreenilevyt eivät sovellu ulkokäyttöön. Liimattaessa levyjä yhteen on jätettävä rako lämpölaajenemista varten (n. 1,5-2,0 mm).

Foiltek Oy toimii levyjen maahantuojana ja myyjänä Suomessa. Toimitamme levyjä tehdastoimituksena noin 2 viikon toimitusajalla, myös pienissä erissä.

 




Bencore

Bencore® toimittaa läpikuultavaa ja läpinäkyvää komposiittipaneelia arkkitehtuurin ja sisustussuunnittelun käyttöön. Komposiittipaneeli on materiaaliyhdistelmä akryylistä, polykarbonaatista ja PET-G:sta.

Muutamassa vuodessa Bencore tuotteista on tullut "kultti" materiaaleja suunnittelun ja innovatiivisen arkkitehtuurin ystäville.
Läpikuultavuus, väri, jäykkyys, kauneus ja innovatiivinen tekniikka ovat tärkeimmät ominaisuudet Bencore tuotelinjassa.
Bencore tarjoaa arkkitehdeille ja suunnittelijoille laajan kokoelman tuotteita, kun työstettävänä ovat väliseinät, ovet, pöydät, sisäkatot, lattian korotukset ja kaikki mikä voidaan tehdä komposiittipaneelista.

Bencoressa innovaatio on jatkuva prosessi ja jokainen tuote on lähtökohtana kehittää uutta: Lightben® ja Hexaben® , ovat uusia vastauksia markkinoiden pyyntöihin.

Tänään Bencore on brändi , jolla on vahva tietotaito markkinoiden innovatiivisista materiaaleista ja rakennustaiteellisista ratkaisuista.


 

 

SIBU Design kotisivut

SIBU gatalogue OVERVIEW Version 2.pdf

 

 

 

Bencore kotisivut

Bencore Catalogue 2011

Bencore tuotemanuaali

Canter